Over Epro Consult

 

Onafhankelijk Energie Adviesbureau

Op 1 december 2006 ging Epro Consult van start als zelfstandig en onafhankelijk Energie Adviesbureau. Epro is afgeleid van “energie- en procesoptimalisatie”, wat de kern is van de werkzaamheden van ons energieadviesbureau.

Duurzaam energiegebruik leidt tot besparingen

Epro Consult hecht veel waarde aan duurzaam en maatschappelijk ondernemen. Het realiseren van verbeteringen die leiden tot energie- en kostenbesparing is onze missie. Daarmee voorkomen wij onnodige belasting van ons leefklimaat en kunnen wij voor u, bedrijven en overheden, echt meerwaarde bieden.

Ruime ervaring als Register Energie Adviseur

Epro werkt volgens het participatief adviesmodel. Samen met u werken wij aan een duurzame toekomst, gebaseerd op gezonde economische punten. Innovatie en nieuwe ontwikkelingen staan bij ons hoog in het vaandel. De adviseurs van  Epro Consult behoren tot de selecte groep van Register Energie Adviseurs (REA) van de Federatie van Energieconsultants (FedEC).

In de loop der jaren heeft Epro Consult ruime ervaring opgedaan op het gebied van:

Wilt u meer informatie over mogelijke energiebesparingen in uw situatie? Neem dan contact op met Epro Consult. Wij adviseren u graag.

EED audits door Epro Consult

Inmiddels bestaat voor grotere bedrijven al enige tijd de verplichti...

Lees meer

EPK-aanpak

Een team van samenwerkende energie adviseurs met elk hun eigen disc...

Lees meer

EPK-aanpak; hoe worden bedrijven fossielvrij?

Hoe worden bedrijven fossiel-vrij?

Van willen naar doen. Samen met desku...

Lees meer