Isolatie in de MVO-sector

Dinsdag 10 juni vond bij AAK in Zaandijk een bijeenkomst plaats voor de bedrijven uit de margarine-, vetten- en oliënindustrie. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door de ketenorganisatie MVO en twee adviesbureaus: de Kleijn Consultants en Engineers en Epro Consult.

Het was een gesclaagde bijeenkomst waarin de deelnemers kennsi konden opdoen van nieuwe isolatiechnieken en ervaringen met elkaar en met enkele leveranciers konden uitwisselen. De leveranciers van drie bedrijven hebben in korte presentaties hun producten en systemen toegelicht: Chabel, Rockwool en Kingsapn Tarec.

Gastheer was AAK in Zaandijk. Aaan het eind van de bijeenkomst gaf Piet Mul van AAK nog een toelichting over de manier waarop zij werken met een infrarood camera. In een korte presentatie gaf Piet Mul aan wat AAK zoal doet en hoe zij bezig zijn met energie en o.a. ook met isloatie. Piet Mul nodigde zijn collega's van de andere bedrijven uit om kennis en ervaring uit te wisselen en gaf aan dat dit binnen de sector al af toe gebeurt.