Over Epro Consult

 

Onafhankelijk Energie Adviesbureau

Op 1 december 2006 ging Epro Consult van start als zelfstandig en onafhankelijk Energie Adviesbureau. Epro is afgeleid van “energie- en procesoptimalisatie”, wat de kern is van de werkzaamheden van ons energieadviesbureau.

Kwaliteit staat voorop

Epro Consult werkt voortdurend aan het op peil houden en waar mogelijk verbeteren van de kwaliteit van haar dienstverlening. Op 15 augustus 2017 heeft Epro Consult uit handen van Kiwa het ISO certificaat voor haar kwaliteitssysteem ontvangen volgens de norm ISO 9001:2015.Daarnaast heeft John Geurts, bestuurslid van FedEC en al register energieadviseur in september 2017 ook het certificaat van erkenning gekregen voor het geven van energieadviezen aan industriële bedrijven en aan de gebouwde omgeving.Tot slot heeft Ron Ongenae ook in september 2017 het certificaat VCA vol ontvangen, gericht op het veilig werken op locatie.

 

Duurzaam energiegebruik leidt tot besparingen

Epro Consult hecht veel waarde aan duurzaam en maatschappelijk ondernemen. Het realiseren van verbeteringen die leiden tot energie- en kostenbesparing is onze missie. Daarmee voorkomen wij onnodige belasting van ons leefklimaat en kunnen wij voor u, bedrijven en overheden, echt meerwaarde bieden.

Ruime ervaring als Register Energie Adviseur

Epro werkt volgens het participatief adviesmodel. Samen met u werken wij aan een duurzame toekomst, gebaseerd op gezonde economische punten. Innovatie en nieuwe ontwikkelingen staan bij ons hoog in het vaandel. De adviseurs van  Epro Consult behoren tot de selecte groep van Register Energie Adviseurs (REA) van de Federatie van Energieconsultants (FedEC).

In de loop der jaren heeft Epro Consult ruime ervaring opgedaan op het gebied van:

Wilt u meer informatie over mogelijke energiebesparingen in uw situatie? Neem dan contact op met Epro Consult. Wij adviseren u graag.

Energiebesparingsonderzoek bij Frisian Egg in Drachten

Eind 2017 heeft Frisian Egg in overleg met de omgevingsdienst Fumo en op verzoek van de gemeente ...

Lees meer

EED audits door Epro Consult

Inmiddels bestaat voor grotere bedrijven al enige tijd de verplichti...

Lees meer

informatieplicht energiebesparing

 

Waarom een informatieplicht?

Lees meer